Bilete RyanAir la doar 10 EURO

Oferta RyanAir din România

RyanAir a pregătit deja oferta de iarnă și scoate la vânzare 250.000 de bilete la doar 10 EUR. Promoția este valabilă până miercuri, 12 iulie, la miezul nopții. Perioada în care puteți călători atât de ieftin este 1 octombrie – 30 noiembrie 2017.

Timișoara

După cum puteți vedea mai jos, există bilete la 10 EUR spre Milano, Berlin, Duesseldorf, Londra, București, Bruxelles și Frankfurt.

București și Craiova

Încă nu s-au actualizat biletele cu plecare din București și Craiova, dar acestea sunt destinațiile spre care veți putea călători. Există și un zbor Craiova – Valencia care nu a mai încăput în captura de ecran.

Cum găsiți bilete ieftine?

În colțul drept al site-ului RyanAir, puteți alege limba de căutare, ceea ce generează și țara de plecare.

După ce alegeți țara, dați un click pe chenarul mare de sus care prezintă promoția RyanAir. 

Veți vedea apoi toate zborurile existente din țara aleasă. Dați un click pe zborul care vă interesează și veți obține un grafic cu prețurile biletelor. Eu am ales, de exemplu, Bruxelles – Bordeaux.

Variante de zbor din România

Puteți zbura din Timișoara sau București înspre un oraș mare din care există multe conexiuni, de exemplu Bruxelles, iar de acolo puteți lua un alt avion spre Barcelona, Copenhaga, Bordeaux, Ibiza sau alte orașe care sunt mai greu/scump accesibile din țară. Mai jos e un test pentru Timișoara – Barcelona, via Bruxelles, la doar 20 euro!

Timișoara – Bruxelles 3 octombrie 10 euro
Bruxelles – Barcelona, 3 octombrie, 10 euro

Vă las și de voi să vă “jucați” până mâine seară. Dacă găsesc oferte faine, o să le postez. Contez și pe voi că mă anunțați dacă găsiți ceva ieftin !

SPOR LA CĂUTĂRI!

R.

Sharing is caring!

Comments

comments

Lasă un răspuns