Cele mai frumoase cazări cu piscină interioară din Bucovina

Cazările sunt prezentate într-o ordine aleatorie, mai multe detalii găsiți pe site-urile oficiale.

La Conac

Loc. Gura Humorului

Pensiunea La Conac în Bucovina este situată în Gura Humorului, în drum spre Pârtia Șoimul (la o distanță de aproximativ 500m), având o poziționare excelentă față de Parcul Ariniș si Mănăstirea Voroneț (aproximativ 2km). Dispune și de piscină interioară, mini piscină pentru copii și jacuzzi, saună uscată, saună umedă, salină, zonă de relaxare cu o priveliște superbă la pădure și ciubăr cu apă sărată.

Casa Humor

Loc. Gura Humorului

Într-un tărâm al legendelor, al tradițiilor păstrate intacte, al oamenilor simpli, primitori și voioși, Pensiunea Casa Humor vă invită să explorați o mică parte din frumoasa Bucovina. Aici, tradiția se îmbină cu modernul, iar arta culinară respectă secretele din bătrâni. Ca relaxarea să fie completă, pensiunea pune la dispoziția turiștilor și o piscină acoperită.

Bucovina Residence & Spa

Loc. Gura Humorului

Bucovina Residence & SPA este destinația ideală pentru toți cei care doresc să petreacă câteva zile într-un mediu relaxant, în prospețimea și răcoarea aerului de munte. Oaspeții beneficiază de cazare, centru SPA, mâncare tradițională sau internațională la cerere, foișor, terasă și spațiu de joacă.

Popasul Turistic Bucovina 

Loc. Sucevița

Înconjurat de păduri, la 3,5 km de Mănăstirea Sucevița, Complexul Turistic Bucovina oferă unități de cazare, restaurant, câteva terase în aer liber, facilități de grătar pentru oaspeți, precum și loc de joacă pentru copii. La un cost suplimentar, oaspeții se pot relaxa în centrul spa, care oferă piscină interioară, saună și cadă cu hidromasaj. De asemenea, se pot antrena în centrul de fitness sau se pot bucura de un joc de biliard sau tenis.

Popasul Domnesc Resort & SPA

Loc. Voroneț, Gura Humorului

Popascul Domnesc este situat lângă Mănăstirea Voroneț, cu vedere la zidul vestic, pe care este pictată scena Judecății de Apoi. Proprietatea oferă un centru de wellness și spa, care are piscină încălzită, cu hidromasaj și cromoterapie. De asemenea, există o cadă cu hidromasaj, o saună uscată și o saună umedă. Toate facilitățile de spa sunt incluse în tariful de cazare. Restaurantul, cu șemineu deschis și terasă de vară, servește preparate din bucătăria tradițională românească și mâncăruri internaționale.

Voroneț Blue

Loc. Gura Humorului

Pensiunea Voroneț Blue se află la 1.5 km de Voroneț, într-un cadru liniștit, aproape de pădure. Rezervările se fac în regim demipensiune, cu acces gratuit la SPA. Facilitățile centrului SPA sunt: piscină cu minipiscină pentru copii și jacuzzi, saună uscată, baie de aburi (hammam), salină, ciubăr exterior cu apă sărată.

Complex Turistic Voievod 

Loc. Sucevița

În inima Bucovinei, într-un loc ferit de ”jungla urbană”, se află Complexul Turistic Voievod. Aici, oaspeții sunt primiți cu brațele deschise, în spirit bucovinean, și sunt invitați la relaxare. Hotelul dispune de piscină interioară, sală de fitness, saună, sală de agrement (bowling, tenis de masă, darts, masă de fotbal, biliard), parc de joacă pentru copii, bază sportivă în aer liber (tenis, fotbal), iar pe timp de iarnă, și pârtie. 

Domeniul Dornei

Loc. Dorna Arini, Vatra Dornei

Situat în localitatea Dorna Arini din Munţii Bistriţei, la 10 minute cu maşina de Vatra Dornei, Domeniul Dornei oferă o zonă SPA modernă la care oaspeţii au acces gratuit.  Printre facilităţile SPA se numără saune uscate şi umede, o cadă cu hidromasaj interioară, un centru de fitness şi o piscină interioară. Este disponibilă o mare varietate de masaje.

Restaurantul proprietăţii serveşte mâncăruri tradiţionale cu accente moderne, la prepararea cărora se folosesc ingrediente de provenienţă proprie. Lacul privat şi terasa la soare sunt locuri minunate pentru a vă relaxa şi bucura de împrejurimi. Sunt disponibile de asemenea facilităţi de grătar şi un foişor. Copiii se pot distra în camera de joacă, iar proprietatea poate organiza plimbări cu sania şi trăsura.

Piatra Pinului Ski & Spa

Loc. Voroneț, Gura Humorului

Aici, în mijlocul naturii, la numai câțiva pași de ariile protejate de interes național, Piatra Șoimului și Piatra Pinului, este situată vila turistică Piatra Pinului Ski & Spa. Oaspeții vor simţi din plin aerul curat de munte, vor auzi susurul apei, adierea frunzelor din pădure şi cântecele păsărelelor. Decorul natural, spațiile generoase de cazare, centrul modern SPA, restaurantul Ariniș à la carte, sala de conferințe și serviciile ireproșabile sunt o invitație la confort și relaxare.

Mandachi Hotel & Spa

Suceava

Terminăm lista cu un hotel din orașul Suceava, respectiv Mandachi Hotel & Spa. Acesta oferă o selecție variată de camere și apartamente, concepute pentru a vă asigura un sejur plăcut și relaxant într-un mediu elegant și sofisticat. Hotelul are un centru spa, o saună și un centru de fitness. Oaspeții pot lua masa la restaurant sau se pot relaxa la bar.

Sharing is caring!

Comments

comments

Lasă un răspuns