Cele mai frumoase cazări cu piscină interioară din jud. Bihor

Cazările sunt prezentate într-o ordine aleatorie. Mai multe detalii găsiți pe site-urile oficiale și pe Booking.

Hotel Nevis Wellness & SPA

Oradea 

Hotelul Nevis Wellness & SPA este situat la 3 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Oradea şi dispune de un centru spa cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj, duş tropical, saună şi baie de aburi. Opţiunile de luat masa includ mese tip bufet, precum şi à la carte, cu mâncăruri tradiţionale româneşti şi preparate din bucătăria internaţională.

Hotel Maxim

Oradea

Hotelul Maxim a fost construit recent în zona centrală a oraşului Oradea, în apropiere de oraşul vechi, şi oferă facilităţi de ultimă generaţie şi camere moderne pentru oamenii de afaceri, precum şi pentru turişti. Atmosfera relaxantă a Hotelului Maxim este intensificată de piscină, care este acoperită în timpul iernii şi deschisă vara, cu acces direct la centrul spa. Dispune și de restaurant.

Double Tree by Hilton

Oradea

Double Tree by Hilton este situat pe malul Crișului Repede, la 5 minute de mers cu mașina de centrul orașului, și oferă acces la o piscină interioară, sală de fitness, centru spa şi de wellness contra cost. Restaurantul Laurus al hotelului are preparate culinare din bucătăria mediteraneană şi servește mic dejun, prânz şi cină. Barul de vin Cafe Cris oferă o varietate de băuturi şi gustări.

Continental Forum

Oradea

Continental Forum Oradea este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Oradea și se află chiar pe malul râului Crișul Repede, în proximitatea principalelor puncte de interes din oraș. Personalul bine pregătit, serviciile bune și poziționarea centrală asigură un sejur reușit atât pentru turiștii aflați în vacanță, cât și pentru persoanele aflate într-o călătorie de afaceri. Piscina este exterioară, cu o mică parte în interior, pe unde se face ieșirea. Apa este foarte caldă, așa că este o alternativă în sezonul rece.

Hotel President

Băile Felix

Hotel President este situat lângă o pădure în oraşul balnear Băile Felix. Acest hotel de 4 stele are 2 piscine şi un centru de wellness. Centrul spa al hotelului President are cadă cu hidromasaj, saună şi baie turcească. Atât piscina în aer liber, cât şi cea acoperită sunt aprovizionate cu apă termală. La cerere, sunt disponibile masaje şi alte tratamente.

Hotel Vital

Băile Felix

Hotel Vital are o piscină interioară, 2 piscine în aer liber și un bar la piscină. Oaspeții se pot bucura de acces la o terasă la soare și la saună. Hotelul oferă și mic dejun continental.

Hotel Termal

Băile Felix

Situat în staţiunea Băile Felix, în apropierea pădurii, Hotel Termal oferă utilizarea gratuită a celor 4 piscine în aer liber, a saunei și a piscinei interioare cu apă termală. Parcul acvatic termal Apollo-Felix se află la 200 m. Hotelul Termal are un centru spa și de sănătate unde sunt disponibile la un cost suplimentar diverse masaje, hidroterapie, kinetoterapie și alte tratamente. De asemenea, există un centru de fitness și un salon de înfrumusețare care asigură diferite tratamente cosmetice.

Hotel Aventus

Băile Felix

Situat în stațiunea Băile Felix, la doar 7 km de Oradea, Hotel Aventus oferă acces rapid la toate punctele turistice de interes din zonă. Hotel Aventus este destinația ideală atât pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță perfectă în familie, în orice anotimp, cât și pentru întâlniri de afaceri, evenimente, team-building sau conferințe. Veți găsi o zonă de SPA și wellness, un restaurant și bar, totul într-o atmosferă primitoare, completată de servicii de cea mai bună calitate.

Hotel Lotus Therm

Băile Felix

Hotelul Lotus Therm este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din vestul țării. Filozofia hotelului se bazează pe principii cheie ale ospitalității. Este situat chiar lângă pădure şi la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centru. Proprietatea oferă acces gratuit la un parc acvatic cu bazine termale interioare și exterioare, un centru spa și de tratament.

Hotel International

Băile Felix

Hotel International este un hotel de 4 stele situat în centrul staţiunii Băile Felix. Oferă un restaurant, un centru spa şi de wellness, cu grotă salină, tratamente şi salon de înfrumuseţare. Oaspeţii au acces gratuit la 2 piscine interioare şi la 3 piscine în aer liber, precum şi la saună. La un cost suplimentar sunt disponibile şi alte tratamente, cum ar fi masaje, hidroterapie, kinetoterapie şi împachetări cu nămol.

Hotelul Monaco

Băile Felix

Complex Turistic Monaco se află în Băile Felix, la 1,5 km de Aquapark President, şi pune la dispoziţia oaspeţilor o piscină în aer liber și o piscină acoperită.  În sala de restaurant a hotelului este servit zilnic un mic dejun tip bufet. Oaspeţii se pot relaxa şi pe terasa proprietăţii.

Hotel Perla

Băile 1 Mai

Complexul Hotelier Wellness & Spa PERLA se bucură de o amplasare privilegiată în stațiunea balneo-climaterică Băile 1 Mai. Este alegerea perfectă pentru relaxare și recuperare, atât pentru turiști, cât și pentru clienți business. Complexul include mai multe piscine exterioare și interioare cu apă termală.

Care a fost experiența voastră la hotelurile de mai sus? Mai sunt și altele care merită menționate?

Sharing is caring!

Comments

comments

Lasă un răspuns