Cele mai frumoase cazări cu piscină interioară din jud. Maramureș

Cazările sunt prezentate într-o ordine aleatorie. Mai multe detalii găsiți pe site-urile oficiale.

Hotel Gabriela

Vișeu de Sus, Maramureș

Hotel Gabriela este situat in Maramureșul istoric, departe de vacarmul centrului urban aglomerat. Are confortul și facilitățile unui hotel de clasă, dar în același timp intimitatea, căldura și eleganța locuinței proprii. Hotelul oferă facilități de wellness și SPA. În acest spatiu vei găsi tot ceea ce îți dorești pentru o zi relaxantă.

Hotel Mirage

Vișeu de Sus, Maramureș

Mirage Resort & SPA este un loc de liniște și relaxare totală, în care oaspeții sunt tratați la cele mai înalte standarde. Resortul dispune de piscină, solar, jacuzzi, saună și, pe timpul verii, de un parc acvatic cu tobogane de apă și șezlonguri.

Hotel Nord

Borșa, Maramureș

Hotel Nord este un loc al relaxării, al petrecerii plăcute a timpului liber. Este un hotel la căutare tot anul, fiind situat aproape de Munții Rodnei, cu Masivul Pietrosu Rodnei (2303 m), de pârtia de schi de la Borșa, Cascada Cailor și Mocănița. Hotelul dispune de un centru SPA, cu piscină interioară, sală de fitness, saune și o grotă de sare.

Lostrița Hotel

Blidari

Înconjurat de păduri, Complexul Lostrița este situat la poalele muntelui Igniș, la 18 km de Baia Mare, și oferă o păstrăvărie, restaurant cu o terasă, camere cu baie privată și o piscină interioară. Complexul are parcare privată gratuită.

Hotel Roman

Borșa

Hotelul Roman este situat în Complexul Turistic Borsa, la 20 m distanță de teleschi. Facilități: restaurant de peste 200 de locuri, bar, parcare, piscină interioară. Piscina interioară are o splendidă vedere asupra munților Rodnei! Accesul este gratuit pe perioada cazării.

Pensiunea Poiana Brazilor

Borșa

Poiana Brazilor se află la 34 km de Cascada Cailor, și pune la dispoziție o grădină, un lounge comun, o terasă, o piscină interioară, o bucătărie comună și teren de joacă pentru copii. La Poiana Brazilor puteți juca tenis de masă, iar zona este populară pentru hiking și schi.

Dacii Liberi Resort and SPA

Petrova

Pensiunea Dacii Liberi se află în Petrova, în partea istorică a județului Maramureș. Oferă centru spa și piscină cu apă sărată. Oaspeţii se pot bucura de o masă tradiţională românească la restaurantul din incintă.

Pensiunea Holiday

Ocna Șugatag

Pensiunea Holiday este amplasată în stațiunea balneoclimatică Ocna Șugatag, centrul geografic al Maramureșului istoric, având ca principală bogăție naturală apa sărată. Aceasta a fost extrasă din lacurile formate în urma inundării fostelor mine de sare și este bogată în săruri, minerale și ioni de fier.

Pensiunea Paradisul Verde

Moisei

Pensiunea Paradisul Verde se află în Moisei, la 39 km de Cascada Cailor, și pune la dispoziție o grădină, o terasă, un bar și parcare privată gratuită. Proprietatea oferă o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj, un restaurant și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Pensiunea Miraj

Sărăsău

Pensiunea Miraj se găsește la 8 km de Muzeul Satului Maramureşean, și oferă piscină interioară, grădină,  restaurant, terasă, bar și parcare privată gratuită. Proprietatea se află aproape de Mănăstirea Săpânţa-Peri, biserica de lemn de la Deseşti și Mănăstirea Bârsana.

Hotel Seneca

Baia Mare

Hotelul Seneca se află la 4 km de centrul orașului Baia Mare. Dispune de restaurant cu preparate tradiționale. La un cost suplimentar, oaspeţii pot accesa centrul spa din cadrul hotelului, care are piscină încălzită în aer liber şi acoperită, cadă cu hidromasaj, băi sărate şi facilităţi de saună.

 

 

Sharing is caring!

Comments

comments

Lasă un răspuns