Cele mai frumoase cazări cu piscină interioară din jud. Sibiu

Cazările sunt prezentate într-o ordine aleatorie, mai multe informații găsiți pe site-urile oficiale.

Mercure Sibiu Arsenal

Sibiu

Mercure Sibiu Arsenal se află la 16 minute de mers pe jos de Piaţa Unirii. Proprietatea pune la dispoziție un restaurant, o piscină interioară, un centru de fitness, precum și biciclete gratuite.

Hotel Hilton

Sibiu

Piscină interioară găsim și în incinta hotelului Hilton Sibiu, un hotel de cinci stele. Hotelul se află la 50 de metri de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra în aer liber şi oferă acces gratuit la piscină şi la centrul spa. Hotelul are și trei restaurante: Madrigal pentru micul dejun, restaurantul japonez Teppanyaki și un restaurant tradițional românesc. 

Hotel Împăratul Romanilor

Sibiu

Datând din secolul al XVI-lea, Împăratul Romanilor impresionează prin arhitectura sofisticată şi interioarele elegante. Este situat în centrul istoric al Sibiului şi are o piscină interioară gratuită, saună şi sală de gimnastică.

Hermanns Hotel & Spa 

Sibiu

Hermanns Hotel & Spa pune la dispoziția turiștilor un centru SPA, cu piscină interioară, precum și un restaurant și o terasă. Printre punctele de atracție populare situate în apropiere de acest hotel se numără Piaţa Mare, Piaţa Unirii și Turnul Sfatului din Sibiu.

Castelnor

Păltiniș

Una dintre principalele atracții ale zonei de Spa Castelnor este piscina interioară, accesibilă indiferent de sezon, unde pereții de sticlă dezvăluie o priveliște montană de o frumusețe răpitoare și inundă spațiul elegant cu lumină naturală. Fie că doriți să faceți o baie relaxantă pe timpul zilei sau să savurați un cocktail revigorant la marginea piscinei încălzite, acesta este doar începutul experienței dvs. senzoriale la Castelnor.

Luxor – Jacuzzi&Cozy Apartments

Sibiu

Am decis să includ și Luxor Apartments în această listă deși nu au o piscină mare, ci camere dotate cu jacuzzi. Cât de relaxant sună,nu?

Casa Rania

Sibiu

Casa Rania se află în Sibiu, la aproximativ mai puțin de 1 km de Piaţa Unirii. Pensiunea include o piscină interioară, precum și o cadă mare cu hidromasaj. Am încercat să găsesc poze mai relevante cu dotările pensiunii, dar acestea au fost singurele.

casa rania

Hotelul Binder Bubi

Mediaș

Situat într-o zonă plină de verdeață și liniștită, la 2 km de centrul orașului Mediaș, Hotelul Binder Bubi oferă piscină privată, restaurant, bar, grădină și facilități de grătar. Oaspeții pot închiria biciclete sau pot juca paintball în imediata apropiere. Hotelul BinderBubi Mediaș poate organiza excursii la orașe medievale precum Mediaș și Sighișoara sau la bisericile săsești fortificate din Biertan și Moșna.

Hotel Dobsi

Bazna

Hotelul Dobsi este situat în stațiunea balneoclimaterică Bazna, la 6 km de biserica fortificată, în stil gotic, din satul Boian. Piscina interioară are apă sărată cu temperatura de până la 33°C. Accesul la saună, piscină și sala de sport este posibil la un cost suplimentar.

Hotel Expo

Bazna

Rămânem în stațiunea balneoclimaterică Bazna unde găsim și Complexul Balnear Expro pe dealul Chiciura, la 600 m altitudine, în partea de nord-est a stațiunii.

Ați fost la vreunul dintre aceste hoteluri? Cum vi s-a părut?

 

Sharing is caring!

Comments

comments

6 Replies to “Cele mai frumoase cazări cu piscină interioară din jud. Sibiu”

  1. Bazna Expro și Dobsi să evitați,păcat de apa miraculoasă.

    1. Uff, pacat intr-adevar atunci!

  2. Am fost la Medias la Vila Flora. Are piscina interioara,sala cu aparate de toate felurile,dusuri.

    1. Multumesc, nu stiam de ea. O s-o caut si o s-o adaug pe lista.

  3. La ce piscine poți merge fără să te cazezi? La Hilton da, la Castelnor nu ,dacă știu bine.

    1. La unele dintre ele se poate sigur, dar mai bine sunati hotelul ca sa verificati politica interna.

Lasă un răspuns