Cele mai frumoase cazări cu piscină interioară din județul Alba

Cazările sunt prezentate într-o ordine aleatorie. Mai multe detalii găsiți pe site-urile oficiale

Paradisul Transilvaniei

Blaj

Paradisul Transilvaniei pune la dispoziția turiștilor un centru SPA modern, deschis recent, precum și o zonă întinsă de relaxare pentru vară: piscină, cocktail bar, restaurant.

Nedei Hotel & SPA, Alba

Localitatea Mărtinie

Facilitățile pe care hotelul le oferă, piscina, jacuzzi-ul, sauna uscată sau umedă și grota de sare se conturează perfect într-o ambianță care vă va ajuta să vă relaxați și să eliberați tensiunea și stresul acumulat. Bucurați-vă atât de relaxare, cât și de beneficiile terapeutice pe care saunele vi le vor oferi.

Allegria Hotel

Localitatea Lancrăm

Allegria Resort este situat într-o zonă liniștită între municipiul Alba Iulia și Sebeș. Spațiul disponibil este unul foarte generos și se pliază perfect pe cerințele clientilor care vor să organizeze evenimente corporate și nu numai. Hotelul dispune de piscină interioară și exterioară, spa, masaj, jacuzzi, saună umedă și uscată, sală de fitness, sală de conferințe.

Hotel Aura Unirii

Alba Iulia

În inima orașului Alba Iulia, și-a deschis recent porțile Hotelul Aura Unirii. Acesta dispune de restaurant cu specific mediteraneean, terasă, SPA, sală de conferințe, parcare privată. La câțiva pași de hotel, se găsește Cetatea Alba Iulia, unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din țară.

Steaua Nordului

Alba Iulia

Dacă vreți să vă relaxați după o pimbare în Cetatea Alba Iulia, la pensiunea Steaua Nordului găsiți o piscină interioară cu saună, un lounge de relaxare, o piscină exterioară cu terasă și grădină, precum și un restaurant cu mâncăruri din bucătăria tradițională și internațională.

Anca Resort 

Localitatea Sălciua de Jos

În Apuseni, s-a deschis o nouă pensiune: Anca Resort care oferă cazare de 4 stele, cu facilități precum piscină interioară, saună și cadă cu hidromasaj. După o drumeție pe dealuri, sună bine o relaxare la piscină, nu?

Hotel Parc

Alba Iulia

Hotel Parc este situat în centrul orașului Alba Iulia, aproape de porțile medievale care vă conduc spre Cetatea Alba Iulia. Este un hotel vechi, un reper în oraș, care dispune și de piscină pentru cei care caută puțină relaxare.

Mai cunoașteți alte hoteluri sau pensiuni cu piscină interioară care merită menționate aici?

Sharing is caring!

Comments

comments

Lasă un răspuns