Destinaţii de vară la preţuri mici

Ştiu că e încă devreme, dar vremea aspră de afară mă îndeamnă să visez la zile însorite, plaje întinse şi apă limpede.Deja mă gândesc la vacanţa de vară şi sper să rezerv un bilet de avion cât de repede! Astăzi, WizzAir are reducere de 20% la toate biletele de avion, înspre orice destinaţie şi m-am uitat puţin pe site-ul lor. Vacanţa de vară este vacanţa în care, de obicei, oamenii investesc cei mai mulţi bani, aşa că un bilet de avion sub 150 de euro mi se pare de neratat.

Varianta 1: o săptămână în Malta, varianta light travel, adică doar cu un ghiozdan în care aruncaţi nişte haine de vară, şlapii şi costumul de baie. Dacă sunteţi mai multe persoane, puteţi împărţi un bagaj de cală. Am stat şi eu o săptămână în Malta şi am reuşit să văd toată insula, ceea ce vă recomand şi vouă.

Preţ cu Wizz Discount Club : 300 de lei/bilet dus-întors

111

malta-cj

Varianta 2 : o săptămână în Portugalia, varianta light travel, cu un ghiozdan inclus. Puteţi adăuga şi bagaj de cală.

Preţ cu Wizz Discount Club : Cluj – Milano : 74 de lei (16 euro) + RyanAir  pe ruta Milano – Lisabona : 32 euro (veţi avea puţin timp să vedeţi şi Milano)
cj-milano

milano-lisbon

Preţ : RyanAir : Lisabona – Milano : 32 euro  + WizzDiscount Club : Milano – Cluj : 50 euro

lisbon-milano
milano-cj SFAT : TAP Portugal are oferte bune din Bucureşti înspre Lisabona sau Porto. Puteţi găsi bilete la 150 de euro dus-întors.

Varianta 3 : O săptămână în Valencia, varianta light travel, cu un ghiozdan inclus. Puteţi adăuga şi bagaj de cală. Am fost de două ori în Valencia, ultima dată chiar în luna iunie, în 2015. Temperatura a fost perfectă, în jur de 28 – 30 de grade, numai bună pentru vizitat şi plajă. Vă recomand să mergeţi şi în Benidorm şi Peniscola.

Preţ cu WizzDiscount Club : 492 de lei (110 eur)

cj-valencia

valencia-cj

Şi-acum, să vină vara odată!

Sharing is caring!

Comments

comments

Lasă un răspuns