Cele mai frumoase cazări cu piscină interioară din județele Covasna, Harghita, Mureș

Piscină interioară, asta căutăm cu toții în sezonul rece. Ca să vin în ajutorul vostru, vor urma câteva articole despre hoteluri și pensiuni cu piscină interioară, structurate pe zone geografice. Începem cu județele Covasna, Harghita și Mureș.

Balvanyos Resort

DN 11C, KM 23, jud. Covasna

Balvanyos Resort este un hotel de 4 stele, situat într-o zonă liniștită, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana. Hotelul este deja renumit pe plan național pentru arhitectură și design, amplasarea geografică într-un cadru superb, dar și pentru centrul SPA foarte bine dotat.

*Poza de copertă este tot de la piscina interioară de la Balvanyos.

Monte Cervo

Covasna, jud. Covasna 

Monte Cervo pare să fie alegerea ideală pentru un weekend relaxant. Nu doar SPA-ul în recomandă, ci și arhitectura și designul. Este construit sustenabil din materiale regenerabile (lemn local), iar mobilierul este confecționat din lemn masiv, cu ajutorul meșterilor din zonă.

piscina interioara

Hotel TTS

Covasna, jud. Covasna

Hotel TTS este situat în Valea Zânelor, o zonă verde și liniștită din Covasna. Hotelul oferă posibilitatea de relaxare, refacere și odihnă deplină, mai ales prin intermediul centrului SPA.

Hotel Căprioara

Covasna, jud. Covasna

Hotel Căprioara se află în același județ Covasna care pare să se întreacă în oferte. Și acesta dispune de un SPA bine dotat și de posibilitatea de a efectua diverse tratamente.

Hotel Clermont

Covasna, jud. Covasna

Nu este de mirare că avem atâtea hoteluri cu centre SPA în Covasna, județul fiind renumit pentru resursele naturale unice – apa minerală carbogazoasă și mofeta – folosite în tratamentul balnear pentru prevenirea și tratamentul bolilor cardiovasculare și reumatice.  Hotel Clermont oferă și el o gamă largă de facilități și servicii pentru relaxarea corpului și minții.

Septimia Hotels

Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita 

Septimia Hotels & SPA Resort se găsește în Odorheiu Secuiesc și oferă o gamă largă de facilități sportive (terenuri de fotbal, tenis, tenis de picior, volei, tenis de masă, squash, bowling), de wellness și de tratament. Se pretează foarte bine și pentru un teambuilding.

Bege Resort

Ciumani, jud. Harghita

Printre toate aceste hoteluri își face loc și o pensiune sau, corect spus, Complexul Turistic Bege Resort, situat în inima munților Gurghiului.

Hotel Pacsirta

Sovata, jud. Mureș

Ne mutăm în zona Sovata-Praid, unde găsim multe hoteluri cu servicii de wellness. Începem cu Hotel Pacsirta din Sovata, un hotel pe care l-am pozat din toate unghiurile când am fost în Sovata, neștiind ce este de fapt. Îmi place foarte mult arhitectura, iar despre centrul SPA și serviciile oferite am văzut doar cuvinte de laudă.

Hotel Mureșul

Sovata, jud. Mureș

Vilele și hotelurile construite în secolele XIX și XX îi oferă stațiunii Sovata un aspect deosebit și o atmosferă specială. O astfel de construcție este și Hotel Mureșul, situat chiar în centrul stațiunii balneoclimaterice, la aproximativ 150 de metri de Lacul Ursu. Hotelul se poate lăuda cu un centru SPA modern, inaugurat în 2017.

Hotel Crystal

Sovata, jud. Mureș

Hotelul Crystal are un impresionant centru SPA, cu piscine cu apă dulce și sărată, tobogane pentru plăcerea oaspeților pasionați de experiențe tip aquapark și o zonă de relaxare, cu patru tipuri de saune (saune bio, cu aburi, uscate și cu infraroșu), masaje de relaxare și tratamente medicale.

Fabesca Boutique Hotel

Sovata, jud. Mureș

Rămînem în Sovata, unde Hotelul Fabesca inspiră prin design și arhitectură, aducând un plus de culoare și un aer mediteranean minunatei stațiuni. Hotelul se poate lăuda și cu un centru wellness modern.

Hotelurile Ensana

Sovata, jud. Mureș

Sunt trei hoteluri Ensana în Sovata (Brădet, Ursina, Sovata), cu centre spa renumite în zonă, bazate pe tratamente cu apă sărată, bazine de înot, saună şi terapie. Pe site-ul oficial puteți selecta hotelul și veți găsi facilitățile fiecăruia.

Pensiunea Senin

Sovata, jud. Mureș

Pe lângă toate aceste hoteluri mari, adăugăm și o pensiune – Pensiunea Senin, cu al său centru SPA cu piscină încălzită,  jacuzzi, saună uscată dotată cu cărămizi de sare naturală și zonă de relaxare cu șezlonguri.

Hotel Altus

Praid, jud. Mureș

Hotel Altus este situat la doar 1 km de Salina Praid, într-o zonă liniștită, cu priveliște la Dealul de Sare. Este cel mai nou hotel din Praid, deschis in 2017. La categoria “wellness”, hotelul se prezintă foarte bine, cu diverse tipuri de bazine, saune și tratamente.

Hotel Imperial INN

Târgu Mureș, jud. Mureș

Hotel Imperial INN beneficiază de un centru SPA impresionant, prezentat de ei drept o “lagună tropicală” care te descătușează din agitația urbană datorită pereților stâncoși, cascadelor, grotelor și plantelor tropicale.

Hotel Appollo Wellness Club

Sângeorgiu de Mureș, jud. Mureș

Apollo Wellness Club este situat într-un cadru natural retras, la doar 6 km de orașul Târgu Mureș. Aici îți poți găsi echilibrul și liniștea optând pentru relaxare, well-being sau tratament balneofizioterapie, toate susţinute de calitățile apei sărate, a nămolului mineral, preparate naturale şi sănătoase şi nu în ultimul rând ospitalitatea şi atenţia la detalii.

Ați fost la vreunul dintre aceste hoteluri? Cum a fost experiența voastră? Mai sunt și alte hoteluri cu piscină interioară pe care le-ați adăuga pe listă?

 

 

Sharing is caring!

Comments

comments

Lasă un răspuns