Cele mai frumoase cazări cu piscină interioară din județul Brașov

Continuăm lista cazărilor cu piscină interioară, de data asta ne îndreptăm spre județul Brașov. Lista pentru județele Covasna, Harghita și Mureș o găsiți aici. Cazările prezentate mai jos sunt într-o ordine aleatorie.

Hotel Kronwell 

Brașov, jud. Brașov

Inaugurat în februarie 2013, Kronwell Brașov se clasează printre cele mai populare hoteluri premium din România. Cu o echipă profesionistă și ospitalieră, dedicată să livreze promisiunea unei vieți cu stil, Kronwell Hotel a fost distins cu numeroase premii în industria hotelieră din România.

Hotel Aro Palace

Brașov, jud. Brașov

Hotel Aro Palace este situat lângă parcul central, cu vedere la Muntele Tâmpa şi la cartierul istoric al Braşovului. Centrul spa şi de wellness al hotelului oferă diverse tratamente şi proceduri de înfrumuseţare. Include o piscină, saune, zone de masaj şi o sală de fitness.

Pensiunea 7 Soapte

Brașov, jud. Brașov

7 Soapte se găsește la 6,3 km de Aventura Parc Brașov, într-un loc superb, cu vedere la munte. Se pretează unei ieșiri relaxante, în natură.

Hotel Esprit

Brașov, jud. Brașov

Hotel Esprit este ideal pentru o vacanță în familie sau între prieteni. Pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii, excursii călare, echitație, precum și o zonă SPA, cu piscină, jacuzzi, saună, masaj și sală de fitness.

Hotel Aurelius

Poiana Brașov, jud. Brașov

Hotelul Aurelius Împăratul Romanilor este din 2006 un simbol al stațiunii, cel care combină eleganța cu sportul și cu bucuria gustului preparatelor bucătăriei tradiționale și internaționale. După o zi lungă pe pârtie, vă puteți relaxa în zona de spa, unde aveți piscină, jacuzzi, saună și sală de sport.

Ana Hotels Sport

Poiana Brașov, jud. Brașov

Ana Hotels Sport este situat în stațiunea Poiana Brașov, într-o locație pitorească de la poalele Muntelui Postăvaru, lângă pârtiile de schi și în mijlocul unei păduri de pin. La SPA vă puteți bucura de o piscină mare, cu o temperatură de 27-30° C pe toată durata anului, cadă cu hidromasaj, saună uscată sau umedă, laconium cu o temperatură maximă de 50°C, fântână de gheață, precum și o terasă în aer liber cu șezlonguri sau o sală de fitness.

Poza de copertă este de la acest hotel.

Teleferic Grand Hotel

Poiana Brașov, jud. Brașov

Teleferic Grand Hotel dispune de dotări premium, gândite astfel încât să vă ofere tot confortul necesar şi să creeze o atmosferă intimă şi armonioasă pe toată perioada sejurului. Mobilierul elegant din lemn masiv, centrul SPA, paturile confortabile şi priveliştea montană minunată vă oferă o experienţă de neuitat, în orice anotimp. Hotelul a primit numeroase premii și distincții.

Rizzo Boutique Hotel

Poiana Brașov, jud. Brașov

Hotel Rizzo este situat pe creasta Munților Carpaţi, aproape de pârtiile de schi din Poiana Brașov. Oaspeții care doresc să se relaxeze pot vizita piscina acoperită a hotelului, sauna și jacuzzi-ul.

Silver Mountain

Poiana Brașov, jud. Brașov

Silver Mountain vine cu un concept nou: apartamente în regim hotelier în Poiana Brașov. Se pretează foarte bine familiilor cu copii, care vor să și gătească. Aici vă puteți bucura și de natură într-un cadru montan aparte, iar seara vă puteți relaxa la SPA-ul din incintă.

Denisa Boutique Hotel

Poiana Brașov, jud. Brașov

Denisa Boutique este amplasat excelent, aproape de pârtiile de schi. După o zi lungă la zăpadă, merge un răsfăț la SPA-ul din incintă, într-o atmosferă intimă și relaxantă. Hotelul are o priveliște frumoasă spre munte.

Hotel Piatra Mare

Poiana Brașov, jud. Brașov

Hotelul Piatra Mare este situat la doar 600 de metri de stația de schi Bradul și are cea mai mare piscină interioară acoperită din stațiune. Zona SPA mai cuprinde și o sală de gimnastică, saună, salină și cadă cu hidromasaj.

Hotel Escalade

Poiana Brașov, jud. Brașov

Hotel Escalade  pune la dispoziția oaspeților săi un centru wellness, pentru relaxare și destindere în care puteți beneficia de piscină interioară, jacuzzi, saună (uscată și umedă), salon de masaj și centru fitness.

Club Vila Bran

Bran, jud. Brașov

Club Vila Bran dispune de o bază de agrement pentru toate vârstele, pusă gratuit la dispoziția turiștilor cazați în club, în limita disponibilităților. Printre activitățile puse la dispoziție se numără echitație, tir cu arcul, jocuri și concursuri, ateliere de creație, foc de tabără. Clubul dispune și de piscină interioară, dar nu am găsit nicio poză cu aceasta.

Pensiunea Gențiana 

Bran, jud. Brașov

Rămânem în Bran și continuăm lista cu o pensiune rustică și elegantă, Pensiunea Gențiana. Facilităţile de wellness includ sală de gimnastică, saună şi cadă cu hidromasaj, în timp ce grădina mare are teren de tenis.

Hotel Orizont

Predeal, jud. Brașov

Hotelul Orizont dispune de un centru wellness, unde vă puteți răsfăța cu ajutorul terapiilor SPA, tratamentelor corporale și masajelor deosebite. În plus, aveți acces deplin la piscina interioară, jacuzzi și toate tipurile de saună (umedă, uscată, cu infraroșu).

 

Vila Maria Rustic

Predeal, jud. Brașov

Vila Maria Rustic este situată în Predeal, la 5 minute de mers cu mașina de cele mai apropiate pârtii de schi și oferă o saună și o piscină interioară. Dispune de o sală de jocuri și facilități de tenis de masă, care asigură distracția copiilor. Proprietatea este înconjurată de o grădină cu loc de joacă.

Conacul Ambient

Cristian, jud. Brașov 

La Conacul Ambient, oaspeții pot pot admira vederea la munte din cameră. Tot aici, oaspeții se pot bucura de o piscină interioară și în aer liber, o saună, un restaurant, un teren de sport multifuncţional, o masă de snooker, facilități de tenis de masă și loc de joacă pentru copii. La proprietate sau în împrejurimi puteți desfășura activităţi sportive precum ciclism, echitaţie şi drumeţii.

Pensiunea Select 

Moieciu de Sus, jud. Brașov

Situată în Moieciu de Sus, la poalele Munților Bucegi, Pensiune Select își primește oaspeții cu ospitalitate și bun gust. Pensiunea dispune de piscină interioară, saună, jacuzzi, cameră salină, ciubăr, zonă de relaxare, loc de joacă pentru copii interior și exterior, masă de biliard și masă de ping-pong.

Sharing is caring!

Comments

comments

Lasă un răspuns