Cele mai frumoase cazări cu piscină interioară din județele Prahova și Dâmbovița

Iarnă, schi, piscină, priveliști spre munți…sună bine, nu? Mai jos veți descoperi o listă cu cazări montane cu piscină interioară, perfecte pentru o zi de relaxare.

Hotel Mara

Sinaia, jud. Prahova

Hotel Mara este acel hotel de la munte în care diminețile încep cu o cafea savurată privind Munții Baiului. Hotelul are o priveliște incredibilă, spa, teren de squash, singura piscină semi-exterioară de pe Valea Prahovei, 2 saune și jacuzzi.

Hotel Carpathia

Sinaia, jud. Prahova

Hotel Carpathia vine cu garanția unui sejur de neuitat și cu facilități de top. Indiferent dacă vii în cuplu, cu familia sau cu prietenii, aici vei avea parte de toate condițiile pentru a te relaxa.

Carpat Inn 

Azuga, jud. Prahova

La SPA-ul Carpat Inn intri într-o atmosferă intimă generată de aromele suave ale uleiurilor, ale muzicii și luminilor. Hotelul oferă o experiență terapeutică completă, venind în întâmpinarea oaspeților cu o paletă de terapii și masaje. Piscina cu apă sărată, încălzită la o temperatură între 27-29 grade C, te îmbie să înoți câteva ture lungi sau, pur și simplu, să te relaxezi într-o baie cu spumă. Există și piscină pentru copii, cu o adâncime de 30 cm, ideală pentru bălăceală.

Poza de copertă este de la acest hotel. 

Belmont Hotel

Sinaia, jud. Prahova

Hotel Belmont este un loc primitor și călduros, cu dotări de lux. Natura a fost generoasă, oferindu-le aer curat, ape limpezi, munți și păduri. Iubitorii de natură se pot bucura de peisaje idilice, parcurgând numeroase trasee turistice spre Lacul Bolboci prin Cheile Tătarului sau spre Vârful Omu trecând pe lângă Babele și Sfinx.

Ferma Club

Moroeni, jud. Dâmbovița

La Ferma Club vă puteți bucura deopotrivă de aer montan curat, de priveliști de poveste, dar și de relaxare în zona de spa, cu piscină interioară încălzită, saună uscată și masaj. Ferma Club este într-o zonă pe care poeții o descriu drept poarta de intrare în Paradis, la poalele munților Bucegi. Aici veți avea parte de momente de tihnă, pe care de multe ori stațiunile montane, mult prea aglomerate, nu reușesc să le mai creeze.

Hotel Peștera

Moroeni, jud. Dâmbovița 

Hotel Peștera este destinația preferată a familiilor care vin să se reîncarce cu energie pozitivă și să-și reseteze trupul și mintea. Departe de stresul cotidian, hotelul este situat în Parcul Natural Bucegi la 1610 metri altitudine, între minunile făcute de natură: Babele, Sfinxul, Peştera Ialomiţei, Cheile Tătarului, şi minunile făcute de om: Lacul Bolboci, Mănăstirea Peştera Ialomiţei.

Lista de cazări cu piscină interioară din județul Brașov o găsiți aici

Lista pentru județele Covasna, Harghita, Mureș o găsiți aici

Sharing is caring!

Comments

comments

Lasă un răspuns