[:ro]11 căsuțe în copac din România[:]

[:ro]

1. Transylvania Loft Treehouse

Capacitate: 2 persoane 

Hațeg. Distanță: 24 km de Hunedoara, 186 km de Cluj-Napoca

Situată într-o zonă superbă, cu vedere spre munții Retezat, căsuța din copac Transylvania Loft își întâmpină oaspeții alături de hostessele lor speciale, căprițele. Este locul ideal pentru o escapadă romantică de un weekend sau, de ce nu, chiar o săptămână!

Se poate rezerva aici

2. Transylvania Tree House

Capacitate: 3 persoane

Sat Peșteana. Distanță: 37 km de Hunedoara, 200 km de Cluj-Napoca

Prin mâinile iscusite ale aceluiași cuplu de mai sus a trecut și această căsuța din copac, cu un design puțin mai rustic. Închideți ochii și imaginați-vă o zi pe terasă, savurând cafeaua, înconjurați de copaci și păsărele. Relaxant tare, nu?

Se poate închiria aici

3. Porumbacu de Sus 

Capacitate: 4 persoane

Porumbacu de Sus. Distanță: 40 km de Sibiu, 215 km de Cluj-Napoca

În inima Transilvaniei, la poalele Negoiului, se ascunde printre copaci înalți o căsuță în copac care vine la pachet cu tot confortul necesar. Geamurile mari, terasa încăpătoare te îmbie la un weekend de leneveală și “citeală”. La doar 2 kilometri se găsește Castelul de Lut, o atracție turistică relativ nouă, dar foarte renumită.

Se poate închiria aici

4.Tree cottage Apuseni

Capacitate: 2 persoane

Comuna Bulzeștii de Sus. Distanță: 67 km de Deva, 194 km de Cluj-Napoca

În inima munților Apuseni a apărut o casă mică de lemn care pare a fi un bun promoter pentru comuniunea dintre om și natură. Deși se găsește într-o pădure izolată, căsuța vine cu un grad ridicat de confort, tocmai pentru a vă permite să lăsați grijile deoparte și să vă bucurați de împrejurimi. Ce pustietate feerică!

Poate fi închiriată aici

5. Cuibul Vulturilor

Capacitate: 4 persoane

Sat Moisei. Distanță: 84 km de Bistrița, 155 km de Cluj-Napoca

Modernul își face tot mai mult loc în Maramureșul tradițional și uite-așa apare o căsuță în copac în localitatea Moisei. Căsuța Cuibul Vulturilor este construită în Parcul Natural Munții Maramureșului, pe marginea unui lac. Pe lângă căsuța trece și un râu al cărui sunet auzit din hamac face șederea și somnul și mai odihnitoare! În apropiere se găsesc pârtia de ski de la Borșa și mocănița de la Vișeu.

Se poate închiria aici

6. Harmonie in Predeal

Capacitate: 2 persoane (3 căsuțe diferite)

Predeal. Distanță: 150 km de București, 300 km de Cluj-Napoca

Harmonie este un complex cu căsuțe în copac pe care îl știu și urmăresc de câțiva ani. Situat într-o zonă turistică foarte frecventată, pe valea Prahovei, Harmonie te cheamă, cum îi spune și numele, să fii în armonie cu natura din jur și să scapi de trafic, de aglomerație și de mulțimile de turiști din stațiune. Fă-ți timp pentru un weekend la Predeal, în mijlocul pădurii, unde vei putea admira Munții Bucegi și-ți vei încărca bateriile.

Căsuțele le puteți vedea aici

7. Căsuța din copac Seky

Capacitate: 2 persoane

Săliștea de Sus. Distanță: 110 km de Baia Mare, 153 km de Cluj-Napoca

Ne întoarcem în Maramureș și ne îndreptăm atenția spre localitatea Săliștea de Sus, așezată la poalele Munților Țibleș, în culoarul Văii Izei. Seky este un ansamblu cunoscut din zonă, cu mai multe tipuri de cazare, printre care și o căsuță în copac. Dacă pașii vă poartă spre Maramureș, de ce să nu încercați și o cazare mai inedită?

Se poate rezerva aici 

8. Edenland

Capacitate: 2 – 4 persoane

Balotești. Distanță: 36 km de București, 400 km de Cluj-Napoca

În parcul de aventură Edenland, nu doar activitățile și traseele sunt o atracție, ci și căsuțele din copaci. Acestea vin cu un design aparte, inspirat parcă din romanele de aventură ale copilăriei. Până și numele acestora te duc cu gândul la copilărie și la personajele din povești: Căsuța Soimu’, Căsuța Ariciu’, Căsuța Melcu’, Cloșca cu pui și Căsuța din povesti. Edeland este cu siguranță locul ideal pentru o escapadă cu cei mici, dornici să exploreze universul poveștilor.

Le puteți rezerva aici

9. Căsuța din poiană

Capacitate: 4 persoane

Loc. Perișani, jud Vâlcea. Distanță: 40 km de Râmnicu Vâlcea, 243 km de Cluj-Napoca, 

Căsuța din Poiană este situată în Rezervația Parcului Național Cozia, între masivele Cozia și Nehoiu. Pune la dispoziţia turiștilor o grădină, facilităţi de grătar şi un loc de joacă pentru copii. Locația este ideală pentru o cură de aer curat și hiking, iar în zonă se găsesc numeroase obiective turistice.

Se poate rezerva aici

10. Rapsodia, Suceava

Capacitate: 2 persoane (2 căsuțe)

Suceava. Distanță: 300 km de Cluj-Napoca

Aproape de centrul orașului Suceava, se ascunde o oază de liniște și relaxare în mijlocul naturii. Complexul Rapsodia are mai multe spații de cazare și facilități, printre care și două căsuțe în copac  spațioase și cu o terasă mărișoară, potrivită pentru petrecerea unei nopți romantice, cu două pahare de vin, sub cerul înstelat.

Se pot rezerva aici

11. Forest Tree House, Cluj 

Capacitate: 2 persoane

Localitatea Feleacu. Distanță: 10 km de Cluj-Napoca

Vă vine să credeți că la doar 15 minute de centrul orașului Cluj-Napoca se află o casuță în copac, ferită de ochii trecătorilor? Căsuța din Feleacu este spațioasă, echipată cu strictul necesar pentru câteva zile petrecute departe de agitația din oraș. Ați putea chiar să vă mutați “biroul de acasă” aici și să lucrați dintr-un loc deosebit pentru câteva zile, mai ales că dispune și de Wi-Fi.

Se poate rezerva aici

[:]

Sharing is caring!

Comments

comments

Lasă un răspuns