[:ro]Top 10 case de vacanță din județul Cluj cu piscină exterioară [:]

[:ro]

În fiecare an în timpul verii, piscinele din oraș și din apropiere sunt luate cu asalt. Cu greu mai găsești un șezlong liber și rezervările trebuie făcute din timp. Pentru a veni în ajutorul tuturor, am compilat o listă cu case de vacanță cu piscină exterioară, la care ai acces doar dacă ești cazat…adio, aglomerație! Unele dintre ele se închiriază doar integral, așa că strângeți gașca și mergeți la distracție!

1. Viila Cheia

Capacitate: 13 persoane (5 camere) 

Sat Cheia. Distanță: 40 km de Cluj-Napoca 

Turismul rural din România arată tot mai bine, iar dovadă stă Viila Cheia, o casă de vacanță superbă, cu un design modern, construită cu mare atenție la detalii. Viila Cheia dispune de restaurant, piscină în sezonul estival și ciubăr cu apă sărată.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor.

2. Cabana Coliba

Capacitate: 21 persoane (apartamente și camere duble)

Comuna Băișoara. Distanță: 30 km de Cluj-Napoca 

Situată într-una dintre cele mai vizitate zone din jurul Clujului, aproape de stațiunea Muntele Băișorii, Cabana Coliba este locul ideal pentru relaxare. În lunile mai-septembrie dispune de piscină încălzită, iar în restul anului, de ciubăr cu apă fierbinte. Cabana Coliba este un punct de plecare foarte bun pentru drumeții montane, mountain biking sau sporturi de iarnă.

În weekenduri cabana se integrează integral. În timpul săptămânii, se pot rezerva camere sau apartamente individuale.

Mai multe detalii găsiți aici sau la nr. de telefon 0742922072.

3. Cabana Bârlogu

Capacitate: 25 persoane (apartamente și camere duble)

Someșu Rece. Distanță:25 km de Cluj-Napoca 

Pozele cu Cabana Bârlogu’ și a ei piscină infinită par a fi dintr-o țară exotică, departe de România. Cabana este poziționată într-o zonă superbă, verde, o oază de liniște în mijlocul naturii. Iar piscina…oare mai are nevoie de vreo prezentare? Este deja arhicunoscută printre călătorii autohtoni.

Mai multe detalii găsiți aici.

4. Cabana Mărgău Apuseni

Capacitate: 10 persoane (5 camere) 

Sat Mărgău. Distanță: 50 km de Cluj-Napoca 

Cred că este singura casă de vacanță din această listă care are o piscină funcțională pe timpul iernii. Imaginați-vă o zi cu ninsoare abundentă și voi stați în piscina fierbinte, admirând peisajul. La fel de bine s-ar potrivi un exercițiu de imaginație și pentru o zi toridă de vară, în care ascultați liniștiți ciripitul păsărelelor.

Mai multe detalii găsiți aici.

5. Cabana Visul Munților 

Capacitate: 10 persoane (5 dormitoare)

Beliș. Distanță:55 km de Cluj-Napoca 

Situată într-un cadru natural de vis, în inima Apusenilor, Cabana Visul Munților se adresează tuturor persoanelor care-și doresc câteva zile liniștite, departe de agitația urbană. Cred că nu există weekend mai relaxant decât unul petrecut cu prietenii în natură, înconjurat de munți și pădure, cu acces la piscina privată și la ciubărul cu apă fierbinte.

Mai multe detalii găsiți aici.

6. River Resort Băișoara

Capacitate: 21 persoane (2 case)

Sat Frasinet, Băișoara. Distanță: 30 km de Cluj-Napoca 

River Resort Băișoara este refugiul tău în natură, acolo unde pădurea este la picioarele tale, iar piscina te îmbie la baie o lungă și răcoroasă. Resortul pune la dispozitie 2 case, cu grădini separate, cu o capacitate totală de 21 de locuri: Casa River – 13 locuri și Casa Ele –  8 locuri. Cabana dispune și de ciubăr.

7. Casa Someșu Rece

Capacitate: 12 persoane (5 camere)

Someșu Rece. Distanță: 20 km de Cluj-Napoca 

La doar 20 km distanță de Cluj-Napoca, la marginea pădurii, își întâmpină cu drag turiștii Casa Someșu Rece. Facilitățile sunt diverse, ca să n-ai timp să te plictisești, iar pădurea este la o aruncătură de băț.

Mai multe detalii găsiți aici.

8. Pensiunea Amurg

Capacitate: 16-20 persoane (8 camere)

Sat Sălicea. Distanță: 15 km de Cluj-Napoca 

Nu trebuie să mergi departe pentru relaxare. Pensiunea Amurg pare să fie alegerea ideală, la doar 12 km distanță de Cluj-Napoca, dar totuși într-o zonă verde și liniștită. Un alt avantaj îl reprezintă facilitățile: restaurant propriu, piscină, saună, jacuzzi.

Mai multe detalii găsiți aici.

9. Cabana Luciana

Capacitate: 10 persoane (5 camere)

Someșu Cald. Distanță: 25 km de Cluj-Napoca 

Pe lângă piscină și ciubăr, Cabana Luciana are și o vedere superbă înspre lac și chiar ieșire la acesta. Luați paddle board-ul cu voi sau închiriați de la pensiune o hidrobicicletă și plecați să explorați zona. Cu siguranță nu veți regreta!

Mai multe detalii găsiți aici.

 

10. Cabana Lorina

Capacitate: 16 persoane

Someșu Cald. Distanță: 25 km de Cluj-Napoca 

Se pare că zona Someșu Cald – Someșu Rece este câștigătoare în articolul de astăzi. În Someșu Cald se găsește și Cabana Lorina, o pensiune rustică, cu foișoare și mese lungi de lemne care te cheamă parcă la povești și râsete până târziu în noapte. Cabana dispune de piscină și de ciubăr cu apă fierbinte.

Mai multe detalii găsiți aici.

[:]

Sharing is caring!

Comments

comments

Lasă un răspuns